Hallo allemaal
Zoals jullie weten ben ik een kooikerhondje en ik heb vele soortgenoten en wij kooikers willen graag werken voor onze baasjes, maar sommige baasjes die hebben een speciale kooikerhondje nodig. en heb je mensen die zich helemaal belangeloos inzetten om te zorgen dat er weer een kooikerhondje opgeleid word voor zo'n speciaal baasje. Ook als het kooikerhulphondje een plaatsje heeft gevonden en dat baasje kan helpen dan ook krijgen ze nog steeds begeleiding van Vrienden van het Kooikerhulphondje. en dit allemaal voor nop niets niks nada, deze mensen doen dit omdat ze vinden dat ze moeten/willen helpen. ze vangen geen salaris zoals bij de bekenden organisaties. Ik heb daar moeite mee en mijn baasje s ook en het zijn geen kleine bedragen die ze krijgen. en dan zich op de borst kloppen kijk eens wat ik doe. Ik ril hier van kop tot staart. Ik wil wel zeggen dat ze wel goed werk doen en sommigen mensen dus ook gelukkig maken. maar het zou toch mooi zijn als ze daar geen of een normaal salaris voor zouden nemen. Maar nu terug naar het kooikerhulphondje
Een Kooikerhondje kan een motorisch beperkt iemand in een rolstoel helpen met de dagelijkse handelingen en is bovendien een kleine vriend om te knuffelen.
de vrienden van het kooikerhondje  geven de hond en opleiding en nazorg helemaal kado. ik vind dat zo geweldig dat ze dit doen dat ik samen met mijn baasjes besloten hadden om op mijn eigen website hier een pagina aan te besteden uiteraard kan u ook veel vinden op hun eigen Facebook pagina
en klik op deze link om er eens te gaan kijken u zal verbaast staan Vrienden van het kooikerhulphondje  hier kan u al een stukje lezen van hun Facebook pagina
Een Kooikerhondje als hulphond is heel realistisch. Voor sommige hulpvragers is een kleiner formaat hond dan een Labrador wenselijk. Bijvoorbeeld voor een kind. Een kleinere hond kan vaak ook makkelijker mee met het hele gezin.

PANDOR is momenteel in opleiding om hulphond te worden. Hij is inmiddels geplaatst, heeft talent en maakt flinke vorderingen.

Hij heeft nu al een goede basis gelegd om la...ter te kunnen helpen bij:
- spullen oprapen en aangeven
- speelgoed opruimen
- jas uittrekken en aantrekken
- das helpen om- en afdoen
- deuren en laatjes openen en dichtduwen
- alarm slaan bij calamiteiten (op commando blaffen of hulp halen)
- sokken uittrekken
- schoenen halen, sleutels, afstandbediening, boeken etc.

Zo hoeft er niet steeds om hulp gevraagd te worden bij gezinsleden.
Maar niet onbelangrijk: met zijn liefde kan de hond een maatje zijn voor het leven. Een volwaardig lid van haar gezin!

Een hondje opleiden tot hulphond kost veel geld! Alle kleine donaties helpen echter mee.
Al vanaf 5 euro word je toegelaten tot een speciale Facebookgroep, waardoor je op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen. Hier staan ook veel filmpjes op om de training en voortgang van de pup te kunnen volgen.

Werk mee aan het vergemakkelijken van het dagelijkse leven van een gehandicapte en dus ook van hun gezin! Geld kan worden gestort op:

iban: NL96RABO 0112745598
(bic nummer: bic RABONL 2U)
O.v.v. Vriend van het Kooikerhulphondje
 
IK wens alle kooikerhondjes en hun baasjes, begeleiders en de organisatie die dit allemaal mogelijk maakt heel veel succes met alles wat ze nog zullen gaan doen.
Hele dikke Poot van mij Tjiske en ook van mijn baasjes