Huisgenoten stellen zich zelf voor


Hallo Ik heet Jessie en ben een kruising flatcoaeted Retriever en een labrador en ik ben in 1 mei 2005 geboren. Ik vind het helemaal te gek dat er weer een puppy bij komt dan kan ik weer moederen. Ja dat kost wel wat want ik was helemaal zwart tot 4 jaar geleden Semmie bij ons kwam was zo een stuk grijzer. ook heb ik meer last van mijn artrose en kan daar door moeilijker lopen, maar mijn baasjes hebben daar wat op gevonden ze hebben schoentjes voor mijn gekocht en  sinds dien doe ik weer alles wat mag  oke en niet mag. Ik heb gele en rode en grijze sneekers cool is dat, ja ze kijken mij wel raar aan maar geef ik niets om. nou tot zover dan ik zie je terug op de website kooikerhondjetjiske.nl ja toch  groetjes Jessie

 

 

 

 


He hallo daar ja ik ben Semmie en ik ben ook een kooikerhondje ja mijn baasjes noemen mijn ook wel eens een klooiker. Ik ben 4 jaar nu dus dan ben ik geboren in uhh 2013 en wel op de verjaardag van mijn bazin 13 maart. Tja een pup erbij weet niet wat ik er van moet denken hoor zo'n drukte maker, maar ja dat was ik ook nou ik zie wel wat het is maar ze is welkom, als ze maar wel van mijn eten afblijft, maar denk dat daar de baasjes wel voor zorgen. nou toedeloe en tot ziens  groetjes Semmie


IK ben voor gedrongen ik ben Droppie een Europese korthaar kater. Ik vind het heel leuk om de hondjes te plagen maar ik doe ze niets hoor. Maar vooral Semmie die is zelfs een beetje bang voor hi hihi. Het baasje heeft mij gekocht voor zijn vrouwtje en ze zorgen heel goed voor ons

 het vrouwtje heeft van een schoen veter een pier gemaakt en daar kan ik fijn mee spelen. dat is kei gaaf. nou ik ga de pier al vast zoeken doei tot laters, groetjes Droppie


Ja hallo hier helemaal onder in de kast ik ben Mousje en boven mij zit Snoetje wij hebben de zelfde moeder maar verschillende vaders wij zijn alle 2 Europese korthaar poezen en we hebben het helemaal naar ons zin. we kunnen naar binnen of buiten want we hebben een poezenkooi van ongeveer 36 vierkante meter met klim palen en loopplanken echt te miauw nou ik moet gaan eten en Snoetje ook dus mazel we zien elkaar vast nog wel eens doei groetjes Mousje en Noetje


Hallo wij zijn Chiara en Ton Cornelissens. we hebben elkaar leren kennen door de honden .Maar mocht u meer willen weten over ons en onze dieren

dan klik op de foto daar kan u alles lezen over ons en onze dieren van nu en verleden

en dan vanaf 28 Mei 2017 dan zal u hier nieuwe foto's en verhalen kunnen lezen

 

Ik hoop dat u het een leuke website za; vinden en dus regelmatig terug zal komen

en vergeet ook niet even op de website v/d KyTomBa te gaan kijken

 

Groetjes

Chiara en Ton